Ερωτήσεις

 • Γιατί να συνεργαστώ με την Maildata?
  Διαθέτουμε εμπειρία 30 ετών και τεχνογνωσία στον χώρο του Direct Mail και Mailing Data. Θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.
 • Έχουν υψηλό κόστος οι υπηρεσίες σας?
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές μας όσο το δυνατόν πιο προσιτές. Θα σας προσφέρουμε το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.
 • Γιατί να αγοράσω mailing list?
  Δεν χρειάζεται να είστε γνώστης του direct mail για να καταλάβετε ότι μια έγκυρη mailing list είναι ένα ουσιώδες σημείο εκκίνησης για κάθε πρόγραμμα direct marketing. Χρησιμοποιώντας mailing list μπορείτε να στοχεύσετε σε συγκεκριμένο target group με ακρίβεια. Οι mailing lists, δεν είναι τίποτα άλλο παρά λίστες υποψήφιων πελατών. Υπάρχουν πολλοί ακόμα υποψήφιοι πελάτες για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να τους στοχεύσετε και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Η mailing list είναι μια δύναμη που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η Maildata είναι η μόνη εταιρία που σας προσφέρει λίστες από όλες τις χώρες του κόσμου.
 • Είναι έγκυρες οι mailing lists της Maildata?
  Η Maildata δεν κατέχει η ίδια λίστες (in-house). Είναι η μόνη εταιρία List Broker (μεσίτες λιστών) στην Ελλάδα. Η αποκλειστική συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο του mail marketing, μας δίνει πρόσβαση σε λίστες από κάθε χώρα του κόσμου. Ανήκουμε στο δίκτυο ευρωπαϊκών εταιριών Lists4Europe που αποτελείται από τις πιο έγκυρες εταιρίες Data Marketing στην Ευρώπη. Διαθέτουμε λίστες έγκυρες και ποιοτικές, που δεν σταματούν ποτέ να ενημερώνονται.
 • Είναι νόμιμες οι mailing lists της Maildata?
  Όλοι οι συνεργάτες μας παρέχουν λίστες νόμιμες, συμβατές με τους διεθνής κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR, FTC, PIPEDA, Roscomnadzor)
 • Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής?
  Τραπεζική μεταφορά, Viva Wallet, Paypal, Skrill, Veem
 • Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες.
  Με ευχαρίστηση θα απαντήσουμε σε κάθε πρόσθετη ερώτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.