Εταιρεία

Η Maildata προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες direct mail και data solutions.

Η εμπειρία 30 ετών και η τεχνογνωσία στον χώρο του direct marketing μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Το στοιχείο που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει είναι η αφοσίωσή μας να κατανοούμε τους στόχους και τις ανάγκες των πελατών μας. Η Maildata ανήκει στο Ευρωπαϊκό δίκτυο εταιριών Lists4Europe που αποτελείται από τις πιο έγκυρες εταιρίες στον χώρο του Mail Marketing στην Ευρώπη


Direct Mail Services
Εμφακέλωση και Σακουλοποίηση εντύπων και περιοδικών. Εκτυπώσεις επιστολών, φακέλων και barcodes για τυποποίηση αλληλογραφίας. Μεταβλητή προσωποποίηση και data entry στοιχείων. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στην συσκευασία εντύπων σε προσιτό κόστος.

 

Data Solutions

Η Maildata αποτελεί την μόνη εταιρεία List Broker στην Ελλάδα προσφέροντάς σας πρόσβαση σε πάνω από 10.000 mailing lists παγκοσμίως. Δώστε δύναμη στην επιχείρησή σας με διεθνής λίστες υποψήφιων πελατών. Έγκυρες, νόμιμες, συμβατές με τους διεθνής κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR, FTC, PIPEDA, Roscomnadzor)

Είμαστε ο σύμβουλος που καταλαβαίνει τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ή να αναπτύξετε την κατάλληλη data list από από κάθε χώρα του κόσμου.

 

Ερωτήσεις - Απαντήσεις